Device Details

Device Overview

Name/Version: LFO-Cluster 1.0.2
Author: KentaroSuzuki  
Description: This is a cluster-style LFO.
(Live 10 or Later)
 

Device Details

Tags lfo, sequencer, effect, utility, glitch, other, dj, m4lhackevent
Live Version Used: 10.0.1
Max Version Used: 8.0.4
Date Added: Apr 28 2019 03:21:08
Date Last Updated: Apr 30 2019 10:26:52
Device Type: audio_device
Download URL (report link) https://gumroad.com/l/OgwEi
License (more info): Commercial


Comments

Hey! Just downloaded the device, amazing idea by the way. Unfortunately the device isn't working for me, assigning the map buttons doesn't seem to work and moving the sliders underneath doesn't change the position of the coloured lines thus doesn't move the parameter it is assigned to. There is also only the red line showing up in the graph for me. I've tried redownloading but still seems to be an issue, would love to know when it's fixed! :)

Most of KentaroSuzuki's devices are buggy and take several version to nail them right without issues. No hating, just be aware since they are paid devices.

okay no problem, thanks for letting me know!

Hi,
some strange behaviour also here: ctrl+drag (modulation range) works only for all the LFO lines at the same time, I can't change them individually in drag mode (Windows limitation/compatibility?); and together I can only set the range and not move left/right.
Some minor strange "bugs"(colors and thickness of lines), but all other features seems to work (mapping, rotation).
https://i.imgur.com/JgJ1hv1.png
Thank you for another great device!

I'm sorry, everyone, so I will respond urgently, so please be patient.

just uploaded a new 1.0.1
@gac40
Is your live version 10 or later?
?BG23
The line seems to get thicker if it is windows.
The color problem should be cured.
You can adjust the range one by one by dragging while holding the windows key. Hold the option key while dragging to place everything in the same position. Hold contorl while dragging to move from each position of all sliders at once. Which of the three operations has a problem?

Thank you.
Kentaro

If this fix is ??fixed, the price of the device is raised, so it won't hurt you who bought it early.

Hi,
colors fixed thanks!
Here the "windows key" doesn't work (I can adjust the range only with the percentage on the right - maybe changing to "shift" key would be better); with "alt" all the sliders change to the same value and I move them together; with "ctrl" I can change the value range but only all together (regardless of position), not individually.
Regards

@BG23
Thank you for the details. You certainly have an LFO-Morf, but what keys do you hold when expanding a range with LFO-Morf? I am worried because the operation is uniform.

Thank you.

On the LFO-Morf I change the range with ctrl + drag (right/left), on the LFO-Cluster ctrl + drag (up/down); it works the same, the only problem is that for the cluster all the sliders change and not only the one I select.

just uploaded a new 1.0.2.
@BG23
Change key of relative operation from control to shift. Do you move properly?

Hi again, now it works! ctrl + drag (up/down) changes the range of the selected slider, shift + drag moves all the sliders right/left (without changing the range values).
Thanks!

Hi Kentaro,

Unfortunately i'm still having the same issues, here's a screenshot of what it looks like in my DAW - https://imgur.com/ihR0ZUB

I know in the picture the parameters aren't mapped so just wanted to clarify that even mapped, it stays at 0, no movement at all.

I'm using Ableton live 10.0.5.

@gac40
Hi gac40.
Thank you for the details. Well, it seems to be a symptom that only happens to you. And it seems that audio is not turned on in the device. It will be helpful if you send the OS and its version, its Live project to the following address for further investigation.

yqvmmifnbdabfb412tzb@gmail.com

Kentaro

Login to comment on this device.

[ browse device library ]